STUDIO U KOJEM STVARAM SVOJE FOTOGRAFIJE

Uspješna fotografija zahtijeva biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i maksimalno iskoristiti prirodno svjetlo, ali ponekad treba dodati odgovarajuću količinu osvjetljenja kada je to potrebno.
U studiju možemo sami napraviti pravo vrijeme i pravo mjesto za fotografiranje uz vrhunsku rasvjetu

Volim se igrati s atmosferom koju mi svjetlo daje i uvijek iznova otkrivati senzibilitet objekata i namirnica koje snimam. Posebno me veseli gradnja scene za pojedina snimanja kad se osjećam kao da sam u kazalištu i režiram svoju predstavu u kojoj sam i scenograf i majstor rasvjete i režiser.
Vjerujte, nije lako stajati satima pod svjetlima reflektora, ali se na kraju sve zaboravi kada vidite finalnu fotografiju koja će izmamiti osmjeh na lice vašeg klijenta.

Studio u kojem radim je veličine 250 m2 i opremljen je profesionalnom rasvjetom i raznom opremom koja mi je neophodna u svakodnevnom snimanju.
U sklopu studija je profesionalno opremljena kuhinja, više prostorija sa stolovima za snimanje studijske fotografije te velika prostorija za snimanje modne fotografije, namještaja ili industrijske fotografije.
Ako želite snimiti svoju prvu kuharsku emisiju, to nije problem jer je studio opremljen rasvjetom za snimanje videa te ostalom potrebnom opremom.

Trebate li samo najam studija i opreme javite se i mogu vam osigurati sve potrebne uvijete za foto ili video snimanje.